Maak vast kennis met de Scotwork consultants in de Benelux

Ieder van hen heeft jarenlange ervaring met onderhandelingen in de echte wereld. Ze zijn dol op de tumult en onvoorspelbaarheid die onderhandelingen op het scherpst van de snede met zich mee brengen. En ze genieten ervan om andere mensen ook succesvolle onderhandelaars te laten worden.

Peter van Beeck

Peter, oprichter van Scotwork Benelux, kwam in 2004 bij Scotwork als Associate Tutor. Hij begon met het leveren van het Scotwork programma in Europa aan grote organisaties in verschillende industrieën. In 2006 richtte hij Scotwork Belux op en werd hij Managing Director. Sinds 2008 is hij Managing Director van Scotwork Benelux. Peter biedt onze klanten coaching- en adviesdiensten om hen te ondersteunen bij strategisch zakendoen, veranderende situaties en onderhandelingen. Na zijn studie werd hij accountmanager voor technologiebedrijven zoals Ascom en Racal Electronics. Van 1995 tot 1998 was hij Regional Manager voor Vlaanderen bij ComTech (Dimension Data). In 1998 stapte hij over naar Cisco om het telecomteam te versterken; hij was verantwoordelijk voor de Belgacom-groep. Alle contractonderhandelingen tussen Cisco en de Belgacom Groep werden door Peter geleid. Peter is een gepassioneerd ruiter en rijdt in verschillende westerndisciplines.

Peter

Suzanne Reijn

Suzanne is trainer en coach met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfsfinanciering, onderhandelen, presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Na haar studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam trad ze in 1991 in dienst bij Deloitte als corporate finance consultant, waar ze in 1999 partner werd. In 2002 werd Suzanne benoemd tot Managing Partner van de Deloitte Human Capital Group, waar ze tot 2006 werkte. In 2006 richtte Suzanne haar eigen trainingsbedrijf LaVi Communicatie op, dat zich richt op presentatievaardigheden en managementontwikkeling. Sinds 2008 is Suzanne Managing Partner van Scotwork Benelux, waar ze werkt voor een zeer divers portfolio van nationale en internationale klanten in de FMCG-, Financial Services- en Healthcare-sector, voor klanten als Ahold, Beijersdorf, Metro, Deloitte en een aantal grote ziekenhuizen, zoals het Erasmus MC. Buiten de onderhandelingen brengt Suzanne graag tijd door met haar familie, vrienden, paarden en honden.

Suzanne

Dirk Mertens

Tijdens Dirk's verkoopcarrière in de IT-omgeving heeft hij het geluk gehad verschillende rollen te hebben gehad, van junior sales tot key account en business development management. Het verkopen van hele projecten en oplossingen in de ERP- en BI-omgeving gaf hem de kans om zijn verkoop- en onderhandelingsvaardigheden op CxO-niveau te ontwikkelen. Bedrijven waarvoor Dirk heeft gewerkt zijn onder andere Progress, Oracle, SAP en SAP implementatiepartners. De laatste 10 jaar van Dirk's carrière bracht hij door als headhunter in dezelfde zakelijke omgeving waar hij ook sales en sales leiders coachte. Dirk heeft een passie voor het helpen van mensen om hogere niveaus van bekwaamheid, prestatie en expertise te bereiken. Hij helpt high potentials om hun comfortzone en effectiviteit te vergroten. Dit laatste is de kern van de Scotwork organisatie. Dirk's passies zijn: genieten van het goede leven met familie en vrienden, vliegen en ... toys for boys...

Dirk

Sanne Marie Van Der Zwan

Na het afronden van haar master Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, startte Sanne Marie haar carrière in het Financial Management Traineeship bij L'Óreal. Na 5 jaar in FMCG gewerkt te hebben, maakte ze de overstap naar retail. Deze overstap markeerde ook de overgang van finance naar commercie. Als Lead Category Manager bij Ahold had ze haar eigen P&L en alle onderliggende verantwoordelijkheden, waaronder strategie, assortiment, prijsstelling, promoties en het onderhandelen van jaarlijkse deals met de leveranciers van Ahold. Omdat haar interesse en hart vooral lag bij het onderhandelingsgedeelte, besloot ze in 2018 onderhandelen centraal te stellen door aan de slag te gaan als trainer en consultant. Bij Scotwork helpt ze verschillende organisaties zoals het Erasmus MC, Ahold, Uber en Vattenfall met het verbeteren van hun onderhandelingsvaardigheden en resultaten. Sanne brengt graag tijd door met haar man en drie dochters en is een gepassioneerd fotograaf.

Sanne