WAAG DE SPRONG EN WORDT EEN BETERE ONDERHANDELAAR

Beter

Onderhandelen

Elk jaar komen er tienduizenden mensen naar onze training Beter Onderhandelen. Met een uitdagende mix van praktische oefeningen, online tools, videoanalyse en hapklare lezingen van deskundige coaches, bereidt Beter Onderhandelen mensen van alle leeftijden, achtergronden en niveaus voor op het worden van hoogwaardige onderhandelaars.

Elk jaar komen er tienduizenden mensen naar onze training Beter Onderhandelen. Met een uitdagende mix van praktische oefeningen, online tools, videoanalyse en hapklare lezingen van deskundige coaches, bereidt Beter Onderhandelen mensen van alle leeftijden, achtergronden en niveaus voor op het worden van hoogwaardige onderhandelaars.

Voor wie?

Het simpele antwoord is dat Beter Onderhandelen geschikt is voor iedereen die namens een organisatie onderhandelt, inter zowel als extern. Onze deelnemers komen uit diverse functies: Sales/Commercieel, Inkoop/Procurement, Learning & Development, HR, Senior Management en vele andere functies.

 

Er is geen dag die voorbij gaat zonder gebruik te maken van de dingen die ik in de cursus heb geleerd. Een paar dingen heb ik al eerder gedaan, maar nu kan ik het aan een structuur koppelen. Het is echt de beste training die ik ooit heb gevolgd. Dank je wel, het heeft mijn leven echt veranderd, mijn kennis en vaardigheden verhoogd en ik ben dankbaar dat ik deze training kon volgen.  Ik heb € 100k+ bespaard binnen 90 dagen na het volgen van de cursus!”

BAS BANNINK

Sales Engineer, Cisco

Wat leer je bij 

Beter Onderhandelen?

DE kunst van het houden van controle

Weet waar, wanneer en hoe je de controle kunt pakken in een onderhandeling is de hoeksteen van goede onderhandelingstechniek. 

 

FOCUS OP PRIORITEITEN

Onze Voorbereidingstool snijdt door de complexiteit heen door duidelijke doelen en prioriteiten te stellen.

 

BEGRIP VAN HET ONDERHANDELINGSPROCES

Kennis van onze 8 Stappen© helpt bij het navigeren door de kronkels en wendingen van dealmaking.

“We hebben ons aangesloten bij de Scotwork training Beter Onderhandelen met een groep van 24 senior sales managers van SodaStream. De cursus was zeer professioneel, de methodologieën en materialen waren van hoge kwaliteit, en de trainers waren ervaren, professioneel en boeiend. De tijd werd zeer effectief besteed en de cursus gaf praktische hulpmiddelen aan de deelnemers. Over het algemeen was iedereen zeer tevreden en vond de training buitengewoon waardevol. Ik ben er zeker van dat deze cursus zal bijdragen aan het zakelijke succes van het bedrijf.”

 

Limor Samet, Head of Learning and Development - SodaStream

Meer over de training

INSPIREREND EN VERRIJKEND

De training Beter Onderhandelen leert u hoe u professioneel, ethisch en succesvol kunt onderhandelen. Het geeft uw mensen de controle en de zekerheid om risico's uit de weg te gaan, het initiatief te nemen en creatieve technieken in te zetten om de beste deal te sluiten. Dit alles gebeurt in een leeromgeving die modern, inspirerend, praktijkgericht, teamgericht en leuk is.

FOCUS OP PRAKTIJK

De training Beter Onderhandelen  hanteert een praktische aanpak voor het opbouwen van vaardigheden. 80% van de tijd wordt besteed aan case-play oefeningen en 20% aan theorie aan de hand van een interactieve lezing. Elk case-play geeft een typisch conflict-scenario weer. De deelnemers werken in teamverband aan een oplossing met behulp van verschillende onderhandelingstechnieken. Elke module van een halve dag omvat een korte lezing, voorbereiding, casestudy's en video-analyse.

EXPERT COACHING

De cursus Beter Onderhandelen  wordt gegeven door twee deskundige Scotwork coaches, elk met vele jaren ervaring in de praktijk van het onderhandelen. Zij bekritiseren case-plays in real time, geven directe, doortastende feedback en maken de vertaalslag naar de praktijk van de deelnemers. Met een tutor-to-trainee ratio van slechts 1:6 is elke deelnemer gegarandeerd van een hoge kwaliteit, één-op-één coaching.

Voor en na de training

Beter Onderhandelen is veel meer dan een 3 daagse cursus. Voor veel mensen is het een startpunt van een levenlang vaardigheden vergroten. 

INTAKE EN FINETUNING

Onze vragenlijst voor het Persoonlijke Onderhandelingsprofiel legt het vertrouwen van de deelnemers vast voor het begin van de cursus. De vragenlijst signaleert gebieden van veel en weinig vertrouwen en geeft aan welke aspecten de meeste aandacht nodig hebben. Deze onthullende momentopname helpt onze coaches bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan voor elke cursist.

CAPABILITY SURVEY

Voorafgaand aan de training worden de deelnemers aangemoedigd om ons via onze online Capability Survey inzicht te geven in hun organisatie en de wijze waarop zij onderhandelen. Dit, gecombineerd met een stakeholderanalyse, stelt onze consultants in staat om de training te richten op het optimaliseren van de resultaten voor zowel de organisatie als het individu.

NA DE TRAINING

Na afloop van de training Beter Onderhandelen gebruiken de deelnemers hun Persoonlijk Ontwikkelingsplan als een routekaart om hun vaardigheden in de loop van de tijd aan te scherpen. Ze krijgen ook toegang tot de Scotwork Toolbox, een verzameling van online content, applicaties en tools om hen te inspireren en te helpen bij toekomstige onderhandelingen. Onze Voorbereidingstool is van onschatbare waarde voor de  planning van onderhandelingen, terwijl de Scotwork App nuttige diagnostiek, tips en technieken geeft.

Hoe staat uw bedrijf er voor?

Voldoen uw onderhandelingsvaardigheden aan de benchmark in de sector? Ontdek het met de Scotwork Capability Survey.

Man Glasses Small Min 2

Zoekt een ander land?

Zoekt u een wereldwijde oplossing?