BEREID JE BESTE TEAM VOOR

Masters

Onze Masters-training is speciaal op maat gemaakt om in uw specifieke behoeften te voorzien. Het geeft meer ervaren onderhandelaars de vaardigheden om complexe onderhandelingen met meerdere partijen aan te pakken. Bij de Masters training leert u hoe u uw teams kunt voorbereiden, managen en debriefen, hoe u acties van tegenstanders kunt interpreteren en hoe u inzichten kunt verzamelen om strategische beslissingen te onderbouwen.

Onze Masters-training is speciaal op maat gemaakt om in uw specifieke behoeften te voorzien. Het geeft meer ervaren onderhandelaars de vaardigheden om complexe onderhandelingen met meerdere partijen aan te pakken. Bij de Masters training leert u hoe u uw teams kunt voorbereiden, managen en debriefen, hoe u acties van tegenstanders kunt interpreteren en hoe u inzichten kunt verzamelen om strategische beslissingen te onderbouwen.

Voor wie? 

Het Masters programma is ontwikkeld voor mensen die op senior niveau onderhandelingen voeren of verantwoordelijk zijn voor teams van onderhandelaars. 


“Ik volgde het Beter Onderhandelen programma twee jaar eerder, maar wilde graag hulp en advies bij het bepalen van mijn strategische doelen en het managen van mijn onderhandelingsteam.”

Dorina Goldoni, National Account Director

Wat leert u bij het Masters programma?

DE ONDERHANDELINGSACTIVITEITEN VAN UW TEAM in beeld

U krijgt een totaaloverzicht van de transactionele onderhandelingen van al uw teams 


STRATEGISCH ONDERHANDELINGSMANAGEMENT

Hoe brengt u uw onderhandelingen in lijn met uw strategische doelen

“Scotwork is een zeer aan te bevelen en professionele organisatie; gemakkelijk en leuk om mee te werken en met een wereldwijd aanbod dat heeft voldaan aan onze behoeften om een consistent leer- en functioneel platform aan te bieden in al onze markten (...) Wij hebben een sterk verbeterde en toch eenvoudige aanpak ontwikkeld in ons senior team met behulp van het leer- en ontwikkelingsprogramma van Scotwork.”

 

Anthony Groves, Global Commercial Director - Dentsu Aegis Network

Bespreek met onze consultants uw maatwerk aanpak

INSPIREREND EN VERRIJKEND

Het Master programma brengt de ontwikkeling van vaardigheden verder dan de onderhandelingsruimte en in een bredere commerciële context. U leert het gedrag van kopers en verkopers te begrijpen, verwarrende kwesties te doorgronden, de beste strategische weg te kiezen en uw onderhandelingsteams te motiveren. Onze deskundige consultants zorgen voor een diepgaande individuele coaching en spitsen de cursus toe op uw huidige onderhandelingsproblemen. Net als de Beter Onderhandelen cursus is het programma uitdagend en praktisch, maar ook inspirerend en leuk.

PRAKTIJK BOVEN THEORIE

Onze strategische cursus combineert inzichten in de stijl van een lezing met praktische casus-oefeningen om te onderzoeken hoe typische strategische barrières kunnen worden overwonnen. Deelnemers gebruiken de PODEL diagnostische tool om hun besluitvorming te ondersteunen.

EXPERT COACHING

Het Masters programma wordt gefaciliteerd door twee Scotwork consultants die ieder langdurige ervaring op senior niveau hebben in uw industrie. Zij adviseren u en uw team over strategische onderhandelingskwesties met verfrissende inzichten.

Voor en na de training

Alle deelnemers krijgen deskundige input en ondersteuning voor en na de cursus:

INTAKE EN FINETUNING

Onze vragenlijst voor het Persoonlijke Onderhandelingsprofiel legt het vertrouwen van de deelnemers vast voor het begin van de cursus. De vragenlijst signaleert gebieden van veel en weinig vertrouwen en geeft aan welke aspecten de meeste aandacht nodig hebben. Deze onthullende momentopname helpt onze coaches bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan voor elke cursist.

CAPABILITY SURVEY

Before training, participants are encouraged to give us insight into their organisation and its approach to negotiation, via our online Capabilty Survey. This, combined with stakeholder analysis, allows our consultants to focus the training on optimising outcomes for the organisation as well as the individual.

NA DE TRAINING

Once the course is completed, participants continue to use their Personal Development Plan as a roadmap to hone their skills over time. They have access to the Scotwork Toolbox, a folio of online content, applications and tools to inspire and help them in future strategic negotiations. Our Preparation Tool is invaluable for pre-negotiation planning, while the Scotwork App gives useful diagnostics, tips and techniques.

Hoe staat uw bedrijf er voor?

Voldoen uw onderhandelingsvaardigheden aan de benchmark in de sector? Ontdek het met de Scotwork Capability Survey.

Man Glasses Small Min 2

Zoekt een ander land?

Zoekt u een wereldwijde oplossing?