WORKSHOP BASISVAARDIGHEDEN ONDERHANDELEN

DE BOUWSTENEN VAN EEN ONDERHANDELING

De workshop zal je de bouwstenen onthullen die je controle geven bij onderhandelingen en je een gemeenschappelijke onderhandelingstaal en kader geven: • Kernbegrippen voor onderhandeling • Het proces dat ten grondslag ligt aan alle onderhandelingen • Een gestructureerde benadering van voorbereiding • Constructieve informatie-uitwisseling • Het belang van uitruilen

PRAKTIJK EN PERFECT

Je workshop Basisvaardigheden Onderhandelen is het begin van je reis, alles wat je leert in deze workshop is consistent en sluit aan op de gevorderde cursussen van Scotwork, het breidt je vaardigheden uit en verbetert je perfomance exponentieel.

"Absoluut briljant - Veel inzichten met de juiste balans tussen theorie en praktijk - er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om mijn onderhandelingen naar een hoger plan te brengen. "

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

OPEN INSCHRIJVING

Onze trainingen met open inschrijving staan open voor iedereen.
Ze trekken mensen met veel en weinig ervaring aan, met verschillende functies en allerlei soorten voorkennis. Deze diversiteit is een mooie kans om ook van elkaar te leren.
Verbeter je eigen onderhandelingsvaardigheden en reserveer een plek voor jezelf en nog maximaal twee collega's.

MAATWERK BEDRIJFSTRAINING

Onze bedrijfstrainingen worden volledig op maat ontwikkeld voor jou en je bedrijf. De inhoud van de training wordt vooraf grondig doorgesproken en volledig afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. We brengen samen in kaart welke de extra aandachtspunten zijn voor de groep deelnemers en wat de beoogde doelstellingen zijn. Reserveer maximaal 12 plaatsen per training voor jou en je collega's.

Scotwork Toolbox

Discover our suite of online tools and materials

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

Laatste Blog:

10 onderhandelingsfouten waarvan je niet wist dat je ze maakte (ja, ook jij!)

De meeste mensen onderhandelen instinctief en nemen nauwelijks de tijd om hun onderhandelingen achteraf nog eens te evalueren. Hier zijn 10 onderhandelingsfouten die veel mensen maken, zonder dat ze er erg in hebben.

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Cattenhagestraat 4
Naarden-Vesting
1411 CT
Nederland
+31 654 203 257
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020