WORD DE SLIMSTE ONDERHANDELAAR VAN DE KLAS

Wat zijn jouw kwaliteiten als onderhandelaar? Hoe onderhoud je ze? Heb je het juiste team, de strategie en vaardigheden om je volgende grote deal te sluiten? Zo’n deal waar het voortbestaan van je bedrijf vanaf kan hangen? Wie was de echte winnaar in je laatste grote onderhandeling? De ervaren Scotwork consultants vinden samen met jou de antwoorden op deze en andere belangrijke vragen. We delen inzichten, geven strategieën vorm en verhogen je vaardigheidsniveau. We implementeren ze in het DNA van de organisatie en versterken daarmee je concurrentiepositie.

WEET WAT JE KAN

Hoe effectief onderhandelt je organisatie? Voldoe je aan de standaard in je branche? Zit je eronder of erboven? Waar ben je echt goed in en waarin kun je jezelf verbeteren? Onze diagnosetool vertelt je hoe vaardig je nu bent én hoe je straks nog meer uit onderhandelingen gaat halen.

Doe de test

Ontdek of je mensen de benodigde vaardigheden in huis hebben om een succesvolle onderhandelaar te zijn. Aan de hand van 75 vragen verzamelen we informatie over alles wat in je bedrijf met onderhandelen te maken heeft. Na analyse worden de resultaten gebundeld in een gedetailleerd diagnostisch rapport dat je vertelt:

  • hoe effectief je mensen onderhandelen;

  • waar de grootste verbeteringen mogelijk zijn;

  • waar het aan vaardigheden ontbreekt;

  • wat de belangrijkste leervragen zijn; 

  • waar de hoogste ROI te behalen is bij onderhandelingen;

  • hoe goed jouw medewerkers kunnen onderhandelen, vergeleken met de concurrentie.

Hoe sta je ervoor?

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je onderhandelingspositie kunt verbeteren ten opzichte van de concurrentie? Onze onderhandelingsdiagnose is bedoeld voor allerlei belanghebbenden in alle bedrijfstakken. 

Hierdoor kun je je resultaten vergelijken met die van soortgelijke organisaties in je sector, van vergelijkbare omvang en op vergelijkbare locaties. Zet je scores af tegen het gemiddelde in je bedrijfstak en tegen die van de best presterende concurrenten. Zie waar je je rivalen kunt overtreffen en waar je nog een inhaalslag te maken hebt. 

En het allerbelangrijkste: begrijp de ontwikkelingen en strategische vaardigheden die je nodig hebt om een nog concurrerender speler op de markt te worden.

Meer weten? Neem contact op met onze consultants.

COACHING ON THE JOB

Zelfs de beste onderhandelaars komen op een dag voor grote uitdagingen te staan. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Onze ervaren consultants staan altijd voor je klaar. We worden onderdeel van je team en coachen je onderhandelaars individueel, nemen alle mogelijke scenario's door, bereiden voorstellen voor en begeleiden je van begin tot eind.

Trek aan het langste eind.

Of je nou de onderhandelingen over een belangrijk contract voert, een wereldwijde handelsdeal sluit of een gezamenlijke bestuursfunctie bespreekt, Scotwork zet je mensen op voorsprong. 

Onze ervaren consultants hebben grondige kennis van zaken en onderhandelingsexpertise om ook jouw onderhandelingen te verbeteren, te verfijnen en je deal rond te krijgen.  

Ze coachen je onderhandelaars, bespelen hoofd en hart én verbeteren je onderhandelingskwaliteiten. Die uiterst belangrijke deal voor je bedrijf, wordt ook een grote deal voor jou.

Neem nu contact op met onze consultants voor meer informatie over beter onderhandelen.

Voor meer informatie neem je nu contact op met een van onze consultants.

DE DEAL IS ROND. EN DAN?

De onderhandelingen zijn voorbij. De stofwolken zijn opgetrokken. Het is tijd om de balans op te maken en de realiteit onder ogen te zien. Is het gelukt? Heb je het onderste uit de kan gehaald? Of heb je toch nog te veel weggegeven? Had je nog meer kunnen binnenhalen? We evalueren de sterke en zwakke punten van de manier waarop je de deal hebt gesloten. Dan gaat het volgende keer nóg beter!

Wees klaar voor je volgende onderhandeling

Misschien is het te laat om de uitkomsten van de onderhandelingen te veranderen, maar het evalueren van het onderhandelingsproces is altijd leerzaam en leidt je naar de volgende grote deal.

Scotwork werpt een onafhankelijke en deskundige blik op wat er is gebeurd aan de onderhandelingstafel. 

Stap voor stap terugkijken. Wat ging goed? Wat kan beter?

we zien gemiste kansen, we zien waar je de volgende keer, met een kleine koerswijziging, betere resultaten kunt behalen.

We duiden precies waar je je aanpak kunt aanscherpen, je techniek verbeteren en je vaardigheden verhogen. 

Gun je mensen de kennis en het zelfvertrouwen om meer uit de volgende deal te halen. 

Voor meer informatie: neem contact op met één van onze consultants.

Voor meer informatie: neem direct contact op met één van onze consultants.

Laatste Blog:

10 onderhandelingsfouten waarvan je niet wist dat je ze maakte (ja, ook jij!)

De meeste mensen onderhandelen instinctief en nemen nauwelijks de tijd om hun onderhandelingen achteraf nog eens te evalueren. Hier zijn 10 onderhandelingsfouten die veel mensen maken, zonder dat ze er erg in hebben.

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Cattenhagestraat 4
Naarden-Vesting
1411 CT
Nederland
+31 654 203 257
info.benelux@scotwork.com
Volg ons