The Real Deal eBook

The Real Deal eBook

 

In de afgelopen 38 jaren heeft Scotwork uitvoerig onderzoek geleverd naar een specifieke methode om om te gaan met onvermijdelijke conflicten, de kunst en kunde van de onderhandeling. Onderhandelen is het smeermiddel voor de tandwielen van het leven, door onze verschillen te erkennen en het vinden van een manier om meer te bekomen.

Sinds 3 jaar bloggen wij onze overwegingen over de waan(zin) van de dag, degenen die onze verbeelding tart en degenen die we het gevoel hebben dat ze profijt kunnen opleveren dankzij de kunst van het onderhandelen. Als u wilt, we hebben reële situaties genomen en nagedacht over de opties om een mogelijke deal te maken, of zelfs alleen maar waarschijnlijker. We hebben deze situaties onder de onderhandelaars loep genomen.

Ze zijn toegankelijk voor iedereen, maar hebben meer zin voor de getrainde geest. Praat met ons als u meer wilt weten en beter worden in het zelf doen van dit soort dingen.

Om een ​​gratis exemplaar van The Real Deal eBook te ontvangen, vul dan de onderstaande gegevens in te vullen. (Let wel, het boek is enkel beschikbaar in het Engels)

 
 
 
 
 
Voer de getoonde code in: