Advies en Coaching

Word je geconfronteerd met een zakelijke uitdaging, een project of een probleem?

Bij Scotwork staan we onze klanten graag bij om hen voor te bereiden op hun onderhandelingsuitdagingen: 

  • verbeteren van de sfeer bij vakbondsonderhandelingen;
  • het implementeren van kostenreductieprogramma's;
  • wijzigingen doorvoeren van de algemene voorwaarden; 
  • uitrol van nieuwe prijsstrategieën;
  • integratie van verschillende culturen bij fusies of overnames;
  • onderhandelen over een groot contract;
  • een "can do" mind-set bij een managementteam 

In de eerste, vrijblijvende fase, onderzoeken wij de aard van het project en hoe wij onze onderhandelingsexpertise kunnen toepassen. Op basis hiervan ontvang je een gedetailleerd voorstel van onze aanbevelingen.

Is er overeenstemming over het plan van aanpak en de kosten stellen we in overleg de meest geschikte methodiek vast. Het kan hierbij gaan om stand-alone consultancy, individuele coaching, ontwerpen en uitvoeren van webcasts, team-voorbereiding of de ontwikkeling van vaardigheden.

Onze trainingen ter ontwikkeling van de vaardigheden garanderen dat het team over de nodige vaardigheden zal beschikken om een ​​succesvolle uitrol van het project te verzekeren. De trainingen kunnen ook projectgerichte adviezen bevatten, informatie en tactieken en ondersteuning bij het individueel repeteren van verschillende rollen.

Deel van het team

Je kan ook een beroep doen op Scotwork's aanzienlijke onderhandelingsvaardigheden en ervaring wanneer je wordt geconfronteerd met grote uitdagingen of moeilijke verandering.

Scotwork komt aan boord in een adviesrol voor een korte- of langetermijn opdracht.

Coaching

Misschien kan jouw bedrijf profiteren van een persoonlijke coach die de senior-managers uitdaagt om optimaal te presteren en om hen te helpen zich te meten met een persoonlijk programma dat het beste uit hun individuele sterke punten haalt. Hier kan Scotwork ook een blijvende bijdrage leveren.

Repetitie

Vaak, voordat een belangrijke onderhandeling plaatsvindt, is het handig om te oefenen hoe om te gaan met de problemen en uitdagingen die zich kunnen voordoen. Door op te treden als de tegenpartij bij voorbereidingsonderhandelingen, zullen onze ervaren consultants uw teams helpen de nuttigste mogelijke strategieën te identificeren en technieken te gebruiken tijdens de feitelijke onderhandelingen. Onze klanten vinden dat dit hen vertrouwen, controle en een belangrijk commercieel voordeel in moeilijke situaties geeft.

Ontwikkeling van de Strategie

Scotwork zal je helpen de verschillende strategische opties te begrijpen die mogelijk zijn. Samen creëren en modelleren we uitkomsten die het proces van onderhandeling helpen om te behalen wat je wilt, zelfs in zeer moeilijke economische situaties.